Gigi Becali are imaginile! Ginerele său l-a dezamăgit crunt. A fost urmărit şi filmat!

Gigi Becali are imaginile! Ginerele său l-a dezamăgit crunt. A fost urmărit şi filmat!

Imaginea lui Gigi Becali va avea de suferit mai mult sau mai puţin din cauza filmărilor în care apare chiar ginerele său.

Conform spynews.ro, „ginerele latifundiarului nu a învățat nimic” de la socrul său.

Jurnaliştii site-ului mai sus amintit l-au surprins pe cel poreclit Prințișorul din Dobroești în ipostaze nu tocmai onorante pentru el.

Paparazzii spynews.ro l-au surprins pe Mihai într-un mod de care Gigi Becali nu ar fi mândru. „Dând dovadă de responsabilitate, Prințișorul din Dobroești și-a dus soția la bancă și a parcat mașina la capătul străzii, timp în care a așteptat ca Teodora să-și termine treaba.

Destul de nervos, ginerele latifundiarului din Pipera este surprins în timp ce are o discuție aprinsă la telefon, făcând gesturi din mâini și fiind vizibil deranjat de situație.

La un moment dat, în timpul convorbirii telefonice, tânărul a recurs la un gest de-a dreptul dezgustător. A deschis ușa bolidului de lux și a început să scuipe pe jos, după care și-a continuat discuția. Dacă așa o s-o înveți și pe cea mică, măi Mihăiță.. e clar”, arată sursa citată.

N-a fost tot. În trafic, Mihai a depășit coloana de mașini și nu a mai ținut cont că se află pe linia de tramvai. Când a prins roşu la, doi cerșetori au apărut lângă maşina lui şi i-au ceruit bani, dar i-a refuzat nervos, dovadă şi reacţia nevoiaşilor. U

n semn că milostenia lui Gigi Becali nu s-a transmis încă şi la cel care ste căsătorit cu fiica sa, Teodora.

 

Ne puteți urmări și pe Google News