O mare vedetă de la Kanal D a demontat bârfa grea a duşmanilor. Dovada dovezilor

O mare vedetă de la Kanal D a demontat bârfa grea a duşmanilor. Dovada dovezilor

Lumea showbiz-ului este neiertătoare cu toţi cei care sunt în prim-plan şi care, din cauza notorietăţii sunt ţinta feluritelor bârfe. Recent, una dintre victime a fost Adreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” de la Kanal D.

Subiectul? O presupusă intervenţie la pomeţi… Andreea Mantea a demontat definitiv această bârfă din jurul ei. O fotografie mai veche lămureşte o dată pentru totdeauna acest subiect.

„Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeți, de la 14 ani!”, a transmis frumoasa brunetă pe contul de Instagram, pe care a încărcat o fotografie din anii de școală.

„Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou.

Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită”, a declarat Mantea într-un interviu acordat recent pentru Antena 1.

Amintim că Andreea Mantea cunoaşte foarte bine domeniul intervenţiilor de chirurgie estetică după ce a optat pentru un implant mamar.

„Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”, spunea ea nu demult.