S-a retras din cursa pentru Casa Albă. Ca în politică... Susținere pentru fostul rival

S-a retras din cursa pentru Casa Albă. Ca în politică... Susținere pentru fostul rival

Bernie Sanders, senator american independent, a anunţat luni că îl va susţine pe fostul său rival Joe Biden pentru a-l învinge pe „cel mai periculos preşedinte din istoria modernă”, relatează AFP.

 

„Astăzi, le cer tuturor americanilor - toţi democraţii, independenţii şi numeroşi republicani - să se alăture în această campanie şi să vă apere candidatura, pe care o susţin”, a declarat Bernie Sanders într-un mesaj adresat lui Joe Biden pe Twitter.

Senatorul Bernie Sanders şi-a anunţat miercurea trecută echipa că se retrage din cursa pentru Casa Albă, punând capăt celei de a doua tentative de a obţine învestitura democrată, după o serie de înfrângeri clare în faţa favoritului Joe Biden.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul vicepreşedinte Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, rămâne acum singurul candidat democrat în cursă pentru a-l înfrunta pe Donald Trump în scrutinul de pe 3 noiembrie. El a fost declarat sâmbătă câştigătorul alegerilor primare democrate în Alaska, după un vot organizat prin corespondenţă din cauza pandemiei de coronavirus, informează Agerpres.