27 aprilie. Astrologia creștină și Sf.Paști ai Bisericii Universale. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

27 aprilie. Astrologia creștină și Sf.Paști ai Bisericii Universale. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit. Acasă, în familie. Un Taur şi un Vărsător te ajută să treci de o cumpănă. Pierzi şi găseşti un obiect.

13 aprilie

 

27 aprilie. Astrologia creștină și Sf.Paști ai Bisericii Universale. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 13 aprilie s-au născut: Lord Frederick North, Sir Robert Watson-Watt, Thomas Jeffreson, Samuel Becket, Sir Arthur Travers Harris, Edward Fox, Lucky Seven, John Braine, Gari Gasparov, Maurice Ronet, Ron Perlman, Erick Avari, Allison Williams, Emil Pop, Marius Sabin Peculea, C.D. Zeletin,  Sergiu Nicolaescu.

 

În calendarul fix creştin ortodox sunt Sfinţii: Artemon, Cvintilian, Dada şi Elefterie Persul. În calendarul mobil începe Săptămâna Patimilor. Lunea Mare.

 

 

Astăzi îl pomenim pe Sergiu. Sergiu Florin Nicolaescu. Mobilul m-a anunţat că trebuie să-i trimit o felicitare de ziua lui, aşa cum mi-a spus şi ieri, de Florii, să-i trimit respectele mele de onomastică. De data asta, mobilul a fost insistent. De trei ori mi-a amintit că trebuie să-l felicit pe Sergiu. Ne leaga câteva taine şi câteva pasiuni. Ne-am văzut mai des, după lovitura de stat. Apoi eu am plecat în State, apoi în Iran.

Nu m-am grăbit să-l felicit la mobilul lui 074457... haideţi, doar nu o să vă dau mobilul, poate îl foloseşte altcineva, deci nu m-am grăbit pentru că mă gândesc că în curând o să-l felicit personal. Oare în alt Univers, paralela spaţiu-timp, sunt telefoane mobile? Pentru că sunt sigur că oameni ca Sergiu Nicolaescu au dreptul şi favoarea unei a două şanse, să-şi continuă viaţa, într-un fel sau altul, într-un fel greu de înţeles, greu de demonstrat, dar real, ca şi Universul! Sau, Pluriversul? Bună întrebare!

 

Mulți dintre domniile voastre îmi urați sănătate, chiar am nevoie, vă mulțumesc din suflet! Și mă asigurați de ajutorul domniilor voastre, pentru care vă mulțumesc, deocamdată mă descurc. Dar, trebuie să mai clarific o problemă. Unii dintre domniile voastre spun că gustă mai ales articolul din introducerea horoscopului. Dar, sunt un tot unitar! Articolul face parte din horosop, din descrierea orei, adică, din timpul pe care îl parcurgem. La ce mă gândesc în momentul respectiv, pe aceiași lungime de undă a calculului horoscopului din ziua respectivă. Sunt multe vești, multe informații, dar eu nu sunt jurnalist, nu aleg ceea ce pare important ci ceea ce este în rezonanță cu ziua respectivă, cu gândurile mele despre acea zi.

Mai mulți astrologi din toată lumea fac la fel ca mine, adaugă un articol, o pildă, o poveste, la horoscopul pe zodii. Din motive stabilite de Vatican. Catehismul condamnă păcatul capital al lui Simon Magul:   ”2121  Simonia  se defineşte ca fiind cumpărarea sau vinderea unor realităţi spirituale. Lui Simon Magul, care voia să cumpere puterea spirituală pe care o vedea lucrând în Apostoli, Petru îi răspunde: „Banii tăi să fie cu tine spre pierzare, căci ai socotit că darul lui Dumnezeu se agoniseşte cu bani” (Fapte 8, 20) El se conforma astfel cuvintelor lui Isus: „În dar aţi primit, în dar să daţi” (Mt 10, 8) . Nu e cu putinţă să-ţi însuşeşti bunuri spirituale şi să te comporţi faţă de ele ca un posesor sau un stăpân, deoarece ele îşi au izvorul în Dumnezeu. Ele nu pot fi primite decât în dar de la El.”

Așa că puținul cu care sunt plătiți astrologii creștini se face pentru articol, nu pentru partea de astrologie, pentru horoscopul pe zodii, care este un serviciu gratis de consultață spirituală, de facere de bine, spune Specola Vaticana. Așa nu se cade în păcatul lui Simon Magul și se respectă și bula papală care interzicea preoților, în secolul VII, să mai facă horoscoape contra cost. Mai mult, astrologia creștină respectă și ordinul 2116: ”... Consultarea horoscoapelor, astrologia, chiromanţia, interpretarea prezicerilor şi a sorţilor, fenomenele de clarviziune legate de viitor, recurgerea la mediumuri ascund o voinţă de dominare asupra timpului, asupra istoriei şi, în sfârşit, asupra oamenilor şi, în acelaşi timp, o dorinţă de a-şi câştiga favoarea puterilor ascunse…” prin modul în care a edificat cardinalul Pierre d’Ailly astrologia științifică creștină. Am mai menționat aceste lucruri și dacă o să vrea bunul Dumnezeu o să mai subliniez unele lucruri, pentru că astrologia este importantă, doar este pasiunea mea de o viață și știu eu ceea ce știu.