Ciolacu îndeamnă cetățenii să cumpere doar produse românești VIDEO

Ciolacu îndeamnă cetățenii să cumpere doar produse românești VIDEO

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu îndeamnă cetățenii să cumpere doar produse românești, de la producătorii autohtoni. "Un produs românesc CUMPĂRAT = un loc de muncă SALVAT!", transmite liderul PSD printr-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe cetățeni să cumpere produse realizate în România pentru a salva locurile de muncă ale producătorilor locali. Ciolacu îi îndeamnă pe cetățeni să cumpere haine, pantofi, produse de igienă fabricate în România și, mai mult, să posteze fotografii cu acestea pe rețelel de socializare.

Totodată, liderul interimar al PSD îi îndeamnă pe guvernanți să susțină agricultura românească și pe fermieri.

„Trebuie să rămânem unul dintre cei mai mari producători agricoli din Europa și să avem mâncare românească. Îndemn guvernul să îl aplice, să ia măsuri, să trecem peste acest moment greu. Repet, avem acest plan pentru agricultura românească pentru fermierii români. Nu vrem nimic în schimb, doar să fie pus în aplicare. Împreună cu Guvernul și Parlamentul, trebuie să organizăm întâlniri cu retailerii și producătorii români pentru ca produsele românești să ajungă în număr cât mai mare pe rafturile marilor magazine. Prioritară rămâne salvarea a cât mai multor vieți”, arată liderul PSD, în clipul postat.

Ne puteți urmări și pe Google News