Informații de ultimă oră pentru șoferi. Ce se întâmplă cu permisele de conducere

Informații de ultimă oră pentru șoferi. Ce se întâmplă cu permisele de conducere

Măsurile impuse prin Ordonanța militară împotriva Coronavirus îi afectează și pe șoferi. Permisele de conducere suspendate și prelungirea valabilității dovezilor de circulație sunt în impas

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că suspendă, începând de joi, 26 februarie, activitatea ce implică relația cu publicul, până pe data de 30 martie. O problemă o au acei șoferi care au permisul suspendat și se află în litigiu la judecătorii, pentru a le fi prelungită o dovadă de circulație.

Toate căile de comunicare cu Poliția Rutieră față de avize, cereri și petiții vor fi pe cale electronica, fax sau servicii poștale.

Iată, concret, ce a transmis Brigada Rutieră a Capitalei:

Ne puteți urmări și pe Google News

 

„În contextul măsurilor dispuse prin Decretul Președintelui României nr.195/2020 privind instituirea stării de urgentă pe teritoriul României, Ordonanța Militară a Ministerului Afacerilor Interne nr.3 din 24.03.2020, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID – 19, a măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situatii Speciale de Urgentă, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus, va aducem la cunoștința ca, începând cu data de 26.03.2020, activitatea ce implică relația cu publicul se suspendă temporar până ziua de 30.03.2020, când vom reveni cu precizări.

În perioada 26.03-30.03.2020,  inclusiv, va rugăm sa aveți in vedere următoarele aspecte...