Delia, pusă la zid de fani! Vedeta nu a mai suportat și a explodat

Delia, pusă la zid de fani! Vedeta nu a mai suportat și a explodat

Delia este una dintre cele mai bogate artiste din România și nu se sfiește, de fiecare data când are ocazia, să își publice viața pe rețelele de socializare.

Cântăreței se pare că îi priește perioada de izolare impusă la nivelul întregii țări, iar asta nu e de mirare având în vedere locuința în care trăiește alături de soțul ei, un penthouse de 200 de metri pătrați, unde blondina și-a făcut propriul spațiu de relaxare, cu piscină și o terasă imensă.

În interior, și-a făcut propria scenă, cu reflectoare, reclame luminoase și instrumente. Așa că, izolarea nu o împiedică să dea propriile concerte în casă.

Faptul că se laudă cu activitățile pe care își permite să le facă în propria locuința, i-a atras numeroase comentarii răutăcioase. Mai mulți dintre urmăritorii Deliei au criticat-o aspru pentru „lipsa de griji” de care aceștia zic că dă dovadă.

„Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor din România și donează o fărămiță din averea ta colosală. Donează câteva genți din colecția ta imensă”, este doar unul dintre comentariile negative la adresa cântăreței.

Răspunsul Deliei nu a întârziat să apară: „Răutatea atinge cote alarmante, mai ales în perioada asta, când totul trebuie să fie despre empatie și iubire”, a scris artista pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News