Adevărul din spatele incendiului de la Penitenciarul Satu Mare. Cine a pus focul?!

Adevărul din spatele incendiului de la Penitenciarul Satu Mare. Cine a pus focul?!

Zvonurile circulă repede. O nouă ipoteză legată de incendiul devastator de la Penitenciarul Satu Mare iese la suprafață.

Din primele informații apărute în mediul online reiese că focul de la care a pornit incendiul ce a luat trei vieți ar fi fost pus în semn de protest de un deținut nemulțumit, scrie Cancan.

Incidentul nefericit s-a soldat cu cinci victime: trei deținuți și-au pierdut viața, iar alți doi se află în stare gravă.

Responsabil de tragedia de la Satu Mare ar fi deținutul Lakatos P. Karoly, care ar fi pus focul în celulă, pe fondul nemulțumirii că ar fi fost amânat timp de patru luni în Comisia pentru liberare condiționată.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vă informăm că, la nivelul Penitenciarului Satu Mare, a fost înregistrat decesul a trei persoane private de libertate, urmare incendierii voluntare a unei camere de deţinere. Pentru lichidarea incendiului, rezultat al unui protest spontan iniţiat de zece persoane private de libertate cazate în aceeaşi cameră de deţinere, a fost solicitat, de îndată, sprijinul echipajelor ISU.

Totodată, la faţa locului s-au deplasat şi echipaje ale SMURD, în vederea acordării primului ajutor persoanelor implicate”, a transmis, miercuri seară, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.