Katy Perry și anunțul care îl face fericit pe Orlando Bloom. POZE inedite

Katy Perry și anunțul care îl face fericit pe Orlando Bloom. POZE inedite

Kate Perry este însărcinată, a dezvăluit chiar vedeta în cel mai recent videoclip muzical al ei.

Va fi primul ei copil, însă logodnicul Orlando Bloom este deja tată, având un fiu în vârstă de 9 ani, pe Flynn, din relația cu Miranda Kerr.

La doar câteva ore după premiera videoclipului, Katy Perry a confirmat pe Twitter că va fi mămică: „Mă bucur atât de tare că nu trebuie să o mai sug (n.r. – burta). Sau să car mereu o poșetă mare lol”.

Frumoasa cântăreață a alimentat zvonurile c-ar fi însărcinată după ce a fost văzută purtând o rochie albă, în timp ce își ținea mâinile pe burtă. Gestul le-a amintit fanilor de cum și-a anunțat sarcina Beyonce, când aștepta gemeni, pe Rumi și Sir.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câțiva fani au comentat imediat: „Are ceva de anunțat, probabil că este însărcinată”, „Bebeluș în drum spre Katy!”.

Cântăreața Katy Perry este logodită cu actorul britanic Orlando Bloom, cunoscut mai ales pentru rolul din Lord Of The Rings. Cei doi au început să întâlnească în 2016, dar și-au asumat relația abia în 2019, scrie Daily Mail.

În noiembrie, Bloom spunea că își dorește cât mai mulți copii cu Katy: „Îmi doresc foarte mult să mă bucur de familie și prieteni, de fiul meu frumos Flynn, dar și să am cât mai mulți copii. Vreau să mă asigur că atunci când mă implic într-o relație o fac cu inima deschisă”.