Connect-R revine în postura de jurat! Unde va putea fi văzut artistul: „Chiar am făcut sacrificii”

Connect-R revine în postura de jurat! Unde va putea fi văzut artistul: „Chiar am făcut sacrificii”

Se pare că îndrăgitul cântăreț Connect-R a început noul an cu dreptul. După ce a prezentat finala „Eurovision” care a avut loc duminică, 1 martie, la Buzău, artistul le-a pregătit încă o surpriză fanilor săi.

Connect-R este obișnuit deja cu rolul de jurat. Artistul a făcut parte acum ceva timp din juriul emisiunii „Next-Star” de la Antena 1, iar acum se pare că va fi pus din nou să decidă cine va fi câștigătorul unui alt concurs.

Îndrăgitul cântăreț își reia postura de jurat, dar de data aceasta în cel mai tare concurs destinat trupelor de cover, „Undercover-Bătălia Trupelor”, organizat de București Fm, care va începe astăzi, 4 martie, și unde va face un adevărat spectacol în fiecare miercuri de la ora 19.00 în București Mall Vitan.

Artistul va fi însoțit de nimeni alta decât Sore, care își asumă și ea rolul de jurat în ediția de anul acesta, după ce anul trecut cei care au decis, alături de public, marele câștigător, au fost Cornel Ilie și Călin Goia.

Ne puteți urmări și pe Google News

„M-am implicat în concursul acesta pentru că mi-e drag live-ul! Pentru că am luptat ca pe piața românească să existe artiști cu band și chiar am făcut sacrificii!!”, spune Connect-R despre noua experiență din viața lui.

În ediția de anul acesta a concursului se vor duela: Trupa Artizan, Bedda Band, The Colours, Emanuel Mirea Band, Trupa Legacy, Trupa Marion, Trupa Nadyla și Trupa Vibes. Ei vor trebui să cânte două piese din repertoriul trupei, una impusă de București Fm, iar cei ajunși în Finală vor trebui să cânte câte o piesă din repertoriul celor doi jurați, Sore și Connect-R.