Alianța USR - PLUS, aproape de ruptură? Mesaj de ultimă oră în politica românească

Alianța USR - PLUS, aproape de ruptură? Mesaj de ultimă oră în politica românească

Conform unor informații din politică, există tensiuni majore în alința USR - PLUS; care ar putea duce la o ruptură

Liderii PLUS ar fi discutat, duminică, într-o ședință, posibilitatea de-a rupe alianța cu cei de la USR, conform digi24.ro. Mai întâi, ideea a apărut după ce Nicușor Dan a ajuns la un acord cu PNL, partid ce-l va susține la candidatura pentru Primăria Generală.

În aceste condiții, în care Vlad Voiculescu, din partea PLUS a rămas fără șanse la funcția de Primar al Capitalei și s-a retras. Fapt ce a dus la tenisuni între PLUS și USR. De asemenea, neînțelegerile au mai apărut în privința candidaților pentru listele de consilieri și primari din teritoriu.

„Infirmăm ferm speculațiile recent apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianței politice dintre PLUS și USR.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, reprezentanții conducerii PLUS au solicitat USR întărirea Alianței și o abordare comună în ceea ce privește colaborarea cu alte formațiuni politice, inclusiv PNL.

Credem în continuare că Alianța este singura formă prin care acum putem combate hegemonia partidelor vechi - cu metehne învechite. Am cerut să avem o Alianță credibilă, cu liste comune în toată țara”, au reacționat cei de la PLUS; negând zvonurile.