Viitorul președinte al SUA ar putea desființa Poliția și Închisorile

Viitorul președinte al SUA ar putea desființa Poliția și Închisorile

Bernie Sanders, marele favorit al alegerilor primare Democrate, câștigă teren adoptând o poziție tot mai stângistă, apropiată de anarhism.

Echipa de campanie a lui Bernie Sanders a adoptat sprijinul unui grup de extremă stânga care dorește abolirea închisorilor și care promovează un grup desemnat de Departamentul de Stat drept organizație teroristă palestiniană, informează Daily Caller.

Site-ul de campanie al lui Sanders se laudă cu sprijinul obținut din partea grupării radicale Drem Defenders, al cărei co-director este unul dintre cei mai importanți susținători (așa-numiții „surrogates”) ai candidatului Democrat.

Dream Defenders are drept scop, printre altele, desființarea închisorilor și a poliției, după cum o demonstrează site-ul său oficial și declarațiile publice.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Poliția și închisorile nu își au locul în sistemul de justiție. Poliția și închisorile nu sunt doar rasiste, dar acționează pentru a mări diferențele dintre bogați și săraci”, se arată pe site-ul Dream Defenders.

Grupul, care a fost înființat în Florida, în 2012, și-a declarat sprijinul pentru mișcarea anti-Israel BDS (boicot, deposedare, sancțiune), strâns legată de mișcarea teroristă palestiniană Hamas.

Dream Defenders a promovat în mod regulat interesele Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei, care a fost catalogată de către Departamentul de Stat organizație teroristă începând cu 1997.

Un ghid educațional creat de Dream Defenders pentru utilizarea în școli prezintă FPEP drept o victimă a oprimării:

„Ei vor să se elibereze de imperialismul mondial. Își doresc eliberarea. Vor drepturi egale. Exact ca Dream Defenders.”