Vaslui: Director de instituție, mort de beat, la birou!

Vaslui: Director de instituție, mort de beat, la birou!

Șeful unei instituții publice din Vaslui a venit mort de beat la serviciu. El a fost filmat abia ținându-se pe picioare. „Mă bu...mă bucur că sunt contemporan cu dumneavoastră. Hă hă hă....omul care mă îngroapă acum!” împletici limba în gură directorul.

Șeful Inspecției în Constructii a judetului Vaslui, Corneliu Alexa, știe pentru ce vine la muncă! Ca să câștige peste 7000 de lei/lunar, trebuie să zacă rupt de beat, chiar pe scaun!

„<<Vă putem deranja, domnule inspector sef?>>, am întrebat. <<Sigur că da. Mă bucur că suntem contemporani cu dvs. Hă hă hă… omul care mă îngroapã acum”, a spus Alexa. La momentul în care am intrat în biroul sãu, un coleg din institutie îi arăta pe o hârtie unde să semneze. Alexa era atât de beat, încât nu realiza nici ce trebuie să semneze pe un banal ordin de deplasare. <<Semnati aici, domnule director>>, i-a arătat colegul, ținând degetul pe rubrica <<Semnătura șefului instituției>>. Derutat și confuz, seful ISC a lălăit un gen de semnătură, după care a consimtit să stea de vorbã cu noi. “Bine faci, bine găsești”, a continuat seful ISC”, potrivit vremeanoua.ro.

Mai jos redăm filmulețul care arată în ce hal vine la serviciu șeful Inspecției în Constructii a judetului Vaslui, Corneliu Alexa:

Ne puteți urmări și pe Google News