De ce se sparg mașinile în Moldova? Vezi în articol. VIDEO demențial

De ce se sparg mașinile în Moldova? Vezi în articol. VIDEO demențial

Pare că este ultima modă printre oamenii străzii.

Un bărbat mort de beat din Bacău a înfuriat un cartier întreg după ce și-a făcut un obicei din a se culca în mașinile pe care le sparge. Nu este glumă: omul sparge autoturismele și nu fură nimic din ele, doar se așează pe bancheta din spate și trage un pui de somn!

Individul apare într-o filmar pe camerele de luat vederi din zonă, amplasate pe un bloc din centrul Bacăului. Iniţial, se vede pe imagini că bețivul a vrut să doarmă pe scările unei centrale de termoficare din apropiere, dar cum era prea frig s-a reorientat spre parcarea de mașini.

Spre dimineață, omul străzii se vede cum iese din mașină, își îndreaptă oasele și pornește către o direcţie necunoscută.

Ne puteți urmări și pe Google News

Proprietarul mașinii a sesizat Poliția imediat ce a observat că are mașina spartă.

Din câte se pare, nu este singurul pățit. Mai mulți locatari din zonă se plâng că respectivul „homeless” ar fi spart și alte mașini și tot din același motiv, ca să doarmă în ele. Conform zdbc.ro, chiar dacă păgubiții au pus la dispoziția polițiștilor filmări, incidentele s-au înmulțit în loc să dispară. Băcăuanii vor chiar să-și facă patrulă de cartier, din cauza celor întâmplate.