Șoc și Groază! Lipitoarea lui Ion Iliescu iese din Borcan!

Șoc și Groază! Lipitoarea lui Ion Iliescu iese din Borcan!

Un fost apendice necrozat de-al lui Ion Iliescu, azi un pârlit de tefelist care trăiește din banii contribuabililor. Un funcționar al CNSAS, aruncat în rigola către canalele colectoare ale orașului de părerea că victimele „Experimentului Pitești” nu sunt decât protagoniști ai unui mit al „carpetei cu Răpirea din Serai din CV-ul marilor istorici anticomuniști ai patriei, care și-au cam construit niște cariere și au produs niște scrieri de toată jena, nu mai zic și niște filme bune de aruncat la coș” s-a gândit că a trecut cam multă vreme de când nu și-a mai chiuretat nimic de pe meninge.

#sabinorcanaratadiploma

O face acum, pus la treabă de alții, nici măcar de capul lui, bărbătește, că așa vrea el, ci scos ca lipitoarea din Borcan. Nu dintr-unul de sticlă, așa cum sunt cele de la Antipa, ci dintr-unul care se dă fost ofițer de contra-spionaj, se dă cu studii superioare, se dă cu alt nume decât cel al tatălui său și care se mai dă și că nu a dus Newsweek-Romania la faliment.

Drept pentru care, ajunge la concluzia că eu aș fi colaborat cu securiștii, pentru că am povestit public cum am eliberat unui prost, unui coleg care s-a activat prin anii `90 la UM 0215, un document, adică o caracterizare de la fostul loc de muncă, eliberată oficial, cu ștampilă, antet și înregistrată la secretariatul ziarului.

Iată povestea, așa cum a fost spusă de mine public, în vreo două rânduri, pe wallul unor colegi:

Ne puteți urmări și pe Google News