Criză fără precedent în Familia Regală britanică. Întâlnire de urgență

Criză fără precedent în Familia Regală britanică. Întâlnire de urgență

Familia Regală britanică traversează în această perioadă o stare de tensiune accentuată, mai ales după decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la statutul de membru senior ai familiei regale.

În aceste condiții, Regina Elisabeta își îndreaptă din nou atenția către Prințul Andrew, care nu a vrut să colaboreze cu autoritățile în investigația legată de Jeffrey Epstein.

Reamintim că Prințul Andrew este acuzat de sex cu minore, deși a promis prin intermediul biroului de presă de la Palatul Buckingham va colabora cu autoritățile.

Ca atare, Regina și Prințul Charles au ales să facă o întâlnire de urgență.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Amândoi au sperat ca imaginea Ducelui de York să fie reabilitată în spațiul public, însă în acest moment pare puțin probabil ca asta să se întâmple", susține o sursă a Casei Regale.

În timp ce presa, procurorii și agenții FBI au declarat că i-au contact pe avocații Prințului Andrew și „acesta nu a cooperat deloc", Ducele de York a dat de înțeles că acest lucru este complet neadevărat.

„Ducele este mai mult decât fericit să vorbească cu agenții FBI, însă nu a fost contactat până acum. El este nervos din cauza modului în care este prezentat în presă", susțin apropiații Casei Regale.

Prințul Andrew a fost forțat să se retragă din viața publică după ce el a fost acuzat că a făcut sex cu minore, acuzații pe care acesta le-a negat, potrivit dcnews.ro