Povestea primarului iubitor de icoane și de ”fetițe” în birou

Povestea primarului iubitor de icoane și de ”fetițe” în birou

     Primarului din comuna Mogoşeşti – Siret, Damian Butnariu, i s-a dus buhul după ce s-a aflat că a făcut sex în primărie cu două fete aduse de un ”pește”. Primarul este potent atât la propriu, cât şi la figurat. La figurat, e potent politic, liberal, pentru că cetăţenii din comună l-au ales şi răsales să le fie capul obştii în mai multe rânduri. Acum, PNL l-a dat afară, dar edilul zice că tot primar va ieși la alegeri, că îl ajută icoanele.

Damian Butnariu și-a început cariera de primar în 2004 şi de atunci tot aşa o ţine, din mandat în mandat. Ajutat probabil şi nenumăratele icoane pe care le are în birou. Icoane care cred că s-au întors cu spatele, ori sfinţii au închis ochii, atunci când au văzut şi cea de-a doua faţă a potenţei primarului.

Primarul Butnaru nu umblă cu jumătăţi de măsură, atunci când este vorba despre potenţă, fie că este ea la propriu, sau la figurat. Mai multe mandate, dar şi mai multe fete.

Amnezie de primar

Ne puteți urmări și pe Google News

Că primarii, în general, după ce câştigă mandatul, se cam lasă loviţi de amnezie şi uită iremediabil ce au promis în campania electorală, ştim foarte bine fiecare dintre noi. Primarul din Mogoşeşti-Siret a fost lovit de amnezie în altă parte, nu la promisiunile electorale. Sărmanul a uitat cu desăvârşire o activitate pe care o desfăşurase chiar în biroul său din primărie. Este drept, tocmai hăt, acum 13 ani, dar nu este vina lui că faptele pe care le-a comis atunci sunt pedepsite abia azi. Ci a celor care au tot lungit dosarul în care este implicat Damian cel potent, care a transformat primăria în bordel.

Şi încă ce bordel! Cu preţ redus, pentru că se ştie, primăriile din România, mai ales cele de comune, nu sunt deloc bogate. Preţ de promoţie: două fete minore la 100 de lei. „Pay one, by two”, ce mai!

 Fantezie erotică în primăria de la țară

Povestea în care a fost implicat primarul Damian Butnarul este una simplă, cum simple sunt în România toate poveştile de răpire, sechestrare şi violare de minore. Ele se nu complică decât doar atunci când încep să fie cercetate de parchete sau ajung în instanţă. Nici povestea de la Paşcani, oraşul vecin cu comuna păstorită de Damian, nu face excepţie.

Două fete minore, pentru că s-au certat cu mama lor, au decis să se mute singure în gazdă, la Paşcani. Erau eleve. Numai că gazda s-a dovedit a fi un traficant de carne vie, pe numele său Adrian Buduroi. Totul se petrecea în 2007.