Cea mai dramatică moarte! Cântărețul le-a cerut scuze fanilor și a murit pe scenă

Cea mai dramatică moarte! Cântărețul le-a cerut scuze fanilor și a murit pe scenă

David Olney, un îndrăgit cântăreț și compozitor american în vârstă de 71 de ani, a murit pe scenă, sâmbătă seara, la un festival în statul american Florida.

Conform bbc.com, artistul american era în mijlocul unui cântec, al treilea pe care-l cânta în seara respectivă, când și-a cerut scuze, a închis ochii și a rămas tăcut, cu chitara în mână și bărbia în piept. Spectatorii și instrumentiștii care-l acompaniau au crezut că Olney a făcut doar o pauză, după care au realizat că ceva nu era în regulă și l-au întins pe scenă.

Înainte de a tăcea pentru totdeauna, David Olney se afla într-un dialog muzical cu cântăreața Amy Rigby la 30A Songwriters Festival, care a descris ultimele momente pe pagina sa de Facebook: „Olney era în mijlocul celei de-a treia melodii când s-a oprit, și-a cerut scuze și și-a închis ochii.” Aceasta a adăugat a mai spus că Olney „stătea nemișcat, în picioare, cu chitara în mână, purtând o pălărie imensă și o frumoasă geacă ruginie de căprioară.” S-a dovedit că Olney a murit din cauza unui atac de cord.

David Olney a fost un membru marcant al scenei muzicale din Nashville, iar melodiile sale au fost înregistrate de o serie de vedete country și folk. La începutul anilor 1980, el a format o trupă de rock numită The X-Rays înainte de a începe o carieră solo și a lansat mai mult de 20 de albume.

Ne puteți urmări și pe Google News