„În anul 2075, hrana va fi gratuită pentru toți oamenii”

„În anul 2075, hrana va fi gratuită pentru toți oamenii”

Un pretins călător în timp, cunoscut sub numele de Kasper, susține că a călătorit în viitor și a adus cu sine o dovadă a felului în care va arăta mâncarea în anul 2075.

Apex TV, un canal tv online dedicat iubitorilor de SF și fenomene paranormale, a intervievat un bărbat, care susține că poate călători în viitor și este cunoscut sub numele de Kasper. După ce a declarat că în anul 2063 va avea loc o inundație majoră, el i-a asigurat pe jurnaliști că are multe informații șocante să le spună. „Din cauza încălzirii globale din întreaga lume - ghețarii polari se topesc și inundă coastele Statelor Unite și ale mai multor țări din lume.”

Kasper a declarat în interviul pentru Apex TV, că mâncarea în anul 2075 va fi gratuită și va fi dată de guvern. Și în timp ce „mâncare pe gratis pentru fiecare” sună promițător, bărbatul care pretinde că poate călători le-a prezentat jurnaliștilor un borcan mic, plin cu biluțe albe care semăna izbitor cu cele de polistiren. „Nu vă pot spune prea multe. Ceea ce vă pot spune este că acestea sunt capsule individuale și una echivalează cu hrana pentru o zi”.

Kasper și-a continuat expunerea dovezilor, convins fiind că deține adevărul suprem: „Fiecare pilulă asigură hrana și sănătatea pentru încă o zi. Acestea iau locul mâncării atunci când aceasta nu va mai fi, iar guvernele le vor oferi gratuit. Hrana va fi primită în recipiente de genul acesta. Nu va mai exista foamete pe Pământ, toată lumea va primi gratuit această hrană.” El a deschis borcanul și a permis obiectivului să filmeze și mai bine biluțele, care semănau, de aproape, și mai bine cu cele de polistiren.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform digi24.ro, Kaspar nu s-a oprit doar la aceste destăinuiri. El le-a mai spus celor de la Apex TV că, în 2028, extratereștrii vor fi „prezentați public” și vor fi integrați perfect în societatea noastră. „Călătorul în timp” a mai spus că extratereștrii vor aduce „pacea în lume”, iar lumea va traversa, cu ajutorul lor și alături de ei, o „epocă de aur”.

El a mai susținut că tehnologia călătoriilor în timp va fi dezvăluită publicului în același an, ceeea ce pare să facă ca anul 2028 să fie unul de importanță majoră.