Cerere inedită în instanţă: Duel cu săbii japoneze între soţ, soţie şi avocat. Ce credeţi că s-a decis

Cerere inedită în instanţă: Duel cu săbii japoneze între soţ, soţie şi avocat. Ce credeţi că s-a decis

David Ostrom a reuşit să scoată titluri de presă la nivel mondial după ce a cerut instanţei să accepte un duel cu săbii pentru a soluționa o dispută cu fosta sa soție. El spune că s-a inspirat din Game of Thrones, specificând chiar și tipurile de săbii care ar putea fi folosite în luptă.

Omul propune un duel cu săbii cu fosta soție și avocatul ei pentru a soluționa litigiul. David Ostrom, în vârstă de 40 de ani, din Kansas, cere instanţei păsuire 12 săptămâni, pentru a avea timp să procure săbii de samurai. Ca răspuns, avocatul fostei sale soții, Matthew Hudson, a solicitat ca Ostrom să își piardă drepturile de vizită și să fie supus unei evaluări psihiatrice. De atunci, Ostrom a depus o altă moțiune pentru a-l acuza formal pe Hudson de conduită incorectă.

David Ostrom a explicat pentru KCTV News, afiliat CBS, că a decis să prezinte instanței de judecată această solicitare prin duel, deoarece consideră că a rămas fără opțiuni. El spune că ideea sa era să atragă atenția asupra cazului său și să încerce un fel de schimbare. Ostrom susține că sistemul actual este „împotriva bărbaților”. Ostrom a spus postului de televiziune: „Nu mă interesează fizic să facă rău nimănui ... Nimeni nu acordă atenție suferinţei mele și a copiilor mei. Au încercat să mă ignore, să nu abordeze custodia egală și cred că acest lucru mă scoate în evidență”. Şi iată că a reuşit să atragă atenţia.

Aşadar, Ostrom a explicat că dorește să se întâlnească cu fosta sa soție sau avocatul ei, Matthew Hudson „pe câmpul de luptă, unde le va smulge sufletele din corpurile lor”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Judecătorul Craig Dreismeier a declarat că nu va lua decizia în curând, invocând nereguli în cererile și răspunsurile ambelor părți.

Contactat telefonic Ostrom a declarat pentru Des Moines Register că ideea i-a venit după ce a aflat despre un caz din 2016 în care judecătorul de la Curtea Supremă din New York, Philip Minardo, a recunoscut că duelurile nu au fost abrogate.