O femeie gardian, perversiuni cu un deținut. Imaginile vorbesc de la sine

O femeie gardian, perversiuni cu un deținut. Imaginile vorbesc de la sine

O femeie gardian dintr-un penitenciar din Regatul Marii Britanii a fost condamnată la un an de zile de închisoare cu executare, după ce a legat o relație amoroasă cu unul dintre deținuți. 

În vârstă de 27 de ani, Ayshea Gunn a avut o relație de patru luni cu Khuram Razaq, în deținut în vârstă de 29 de ani, condamnat pentru furt calificat și tentativă de omor. În această perioadă, femeia i-a adus mai mult obiecte pe care le-a transportat în sutien. Printre acestea, un smartwatch, un smartphone și haine.

Martorii au declarat că femeia făcea vizite lungi și dese în celulă. Potrivit anchetatorilor, gardiana l-a contactat pe deținut de peste 1.200 de ori, de pe trei numere de telefon diferite și a întreținut relații intime cu el în celulă. De asemenea, au fost găsite nenumărate înregistrări, videoclipuri și fotografii cu conținut explicit. O fotografie cu cei doi în momente tandre chiar a ajuns pe internet.

Ayshea Gunn

Ayshea Gunn, infracțiune din răzbunare. A fost înșelată de iubit cu o femeie gardian

Khuram Razaq a fost arestat în 2016 și are de ispășit 12 ani de închisoare. Pe lângă această pedeapsă, în urma idilei cu blonda în vârstă de 27 de ani, i s-au mai adăugat încă 8 luni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ayshea Gunn este absolventă de criminologie și a ajuns gardian în ianuarie 2017. Femeia a recunoscut faptele și a declarat că a comis seria de infracțiuni pe fondul depresiei, după ce fostul iubit, cu care a avut o relație de 4 ani, tot gardian de profesie, a înșelat-o pe blondă cu o colegă de serviciu, informează TheSun.