Ce e pe lista de cumpărături a lui Becali, de Crăciun. Totalul e de 15 milioane de euro

Ce e pe lista de cumpărături a lui Becali, de Crăciun. Totalul e de 15 milioane de euro

Becali a dat în febra cumpărăturilor. Nu își ia Vuittoane de Crăciun, ci fotbaliști. Latifundiarul din Pipera a pus ochii pe cei mai tari fotbaliști din Liga I și îi cumpără. Pune la bătaie nu mai puțin de 15 milioane de euro.

După victoria cu Universitatea Craiova, Gigi Becali este în culmea fericirii. Se pare că echipa sa are din nou șanse să se impună în Liga I. Cu o singură înfrângere, două remize şi alte 13 victorii înregistrate în ultimele 16 meciuri disputate, Vintilă i-a readus acum pe roş-albaştri în lupta pentru titlu. Asta după ce, la venirea sa pe banca tehnică, FCSB era pe ultimul loc și emoţii serioase chiar şi pentru o calificare în play-off.

Pentru a nu rata din nou câştigarea titlului, Gigi Becali deschide conturile în ideea unor transferuri valoroase. El a început deja negocierile. Vrea să transfere în echipa sa pe cei mai valoroși sportivi din prima ligă.

Primul de pe lista lui becali  este Andrei Chindriş, fundașul de 20 de ani de la FC Botoşani. Dacă nu îi iese transferul cu acesta, patronul FCSB are un plan B, de la aceeași echipă – George Miron. Pe lista lui Becali se află Ianis Hagi, care în prezent joacă la Genk, în Belgia, dar și Billel Omrani de la CFR Cluj. Nu în ultimul rând, patronul FCSB și-l diorește în echipă și pe Budescu, de la Astra.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform transfermarkt.com, cotelșe fotbaliștilor doriți d ebecali sunt următoarele: Ianis Hagi - 6 milioane de euro, Constantin Budescu - 4 milioane de euro, Billel Omrani - 3,6 milioane de euro, George Miron - 800 de mii de euro, Andrei Chindriş - 650 de mii de euro.

Sursa: Telekomsport