Cel mai bine plătit pe YouTube este un băiat de opt ani. Cât câştigă Ryan într-un singur an şi ce prezintă fanilor

Cel mai bine plătit pe YouTube este un băiat de opt ani. Cât câştigă Ryan într-un singur an şi ce prezintă fanilor

Ryan Kaji este cel mai bine plătit pe YouTube în 2019. Băiatul de opt ani a câștigat 19,8 milioane de lire sterline într-un singur an.

Ryan Kaji, are aproape 22 de milioane de abonați şi a pornit canal când avea doar trei ani, trecând în revistă jucăriile sale. Este din Texas şi se află în TOP 10  Forbes: Cele mai bine plătite vedete pe YouTube, câștigând 26 milioane USD (19,8 milioane de lire sterline).

Forbes spune că băiatul a prezentat pe YouTube  o linie cu peste 100 de jucării și articole vestimentare și că are  o emisiune pe Nickelodeon și un acord cu rețeaua de televiziune americană Hulu.

Revista americană  a analizat câți bani au făcut așa-numiții influenceri de pe platforma YouTube

De asemenea, în râvnitul top 10 este Dude Perfect - un grup de cinci prieteni care fac sport, efectuează cascadorii având deja recorduri mondiale trecute în Guinness. Aceştia au ajuns pe locul doi în listă, câștigând 20 de milioane de dolari (15,2 milioane de lire sterline).

Ne puteți urmări și pe Google News

Nastya, în vârstă de cinci ani, originară din Rusia, numele real Anastasia Radzinskaya, este a treia cu 18 milioane de dolari (13,7 milioane de lire sterline), datorită videoclipurilor realizat în șapte limbi în care o arată jucându-se cu părinţii ei, notează forbes.

Acesta este TOP 10 cu milionarii de pe YouTube

1 Ryan Kaji 26 milioane USD 2 Dude Perfect 20 milioane USD 3 Nastya 18 milioane $ 4 Rhett și Link 17,5 milioane USD 5 Jeffree Star 17 milioane USD 6 Preston Arsement 14 milioane 7 PewDiePie 13m $ 7 Markiplier 13 milioane $ 9 Daniel Middleton $ 12m 10 Evan Fong 11,5 milioane USD