Procurorul general al României intervine în cazul bătăușilor lui Dincă. Ce vrea să facă Bogdan Licu

Procurorul general al României intervine în cazul bătăușilor lui Dincă. Ce vrea să facă Bogdan Licu

Procurorul general al României, Bogdan Licu, intervine în cazul copiilor bătăuși ai lui Gheorghe Dincă.

Prezent la CSM, Licu a anunțat că va cere măsuri urgente împotriva lui Daniel Dincă, cel care a lovit cu pumnii și picioarele mai mulţi jurnalişti. Procurorul general al României afirmă că oamenii legii vor propune ca fiul lui Gheorghe Dincă să fie cercetat sub control judiciar.

„Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat. Astăzi (n.n. – miercuri) se vor prezenta organele de poliţie cu o propunere pentru control judiciar faţă de domnul Dincă Daniel”, a declarat Bogdan Licu, citat de RTV.

Reamintim că marți, la ieșirea din sediul CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a lovit un jurnalist de la România Tv, deranjat fiind de întrebările care i se puneau.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În timp ce filmam, un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a povestit operatorul bătut de Daniel Dincă.

Jurnaliştii au depus deja plângere penală împotriva băiatului lui Gheorghe Dincă, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5.