Pontajul angajaților obligatoriu! Folosește aplicația de pontaj & HR iFlow pentru a evita amenzile usturătoare de la ITM (P)

Pontajul angajaților obligatoriu! Folosește aplicația de pontaj & HR iFlow pentru a evita amenzile usturătoare de la ITM (P)

Indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiunile companiei tale, conform legislației în vigoare, ești obligat să deții o foaie de pontaj și o condică de prezență.

Condica de prezență trebuie completată zilnic, cu ora de început și de sfârșit a programului de lucru. Pentru a veni în sprijinul companiilor românești, în acest sens, o echipă de tineri IT-iști din Alba Iulia a dezvoltat o aplicație de pontaj & HR complet automatizată - iFlow app.

 

Banii investiți în dezvoltarea aplicației provin din surse proprii și se ridică la o sumă de peste 50.000 EUR, până în acest moment. iFlow se află într-o continuă creștere, de aceea compania a decis să-și mărească echipa, pentru a face față cererii foarte mari din partea firmelor românești.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Până în prezent, peste 2500 de companii s-au înregistrat în aplicație și numărul lor crește de la o zi la alta. Cifrele au convins dezvoltatorii că merită să investească și mai mult timp, energie și bani în acest proiect.

 

Companii multinaționale, precum grupul Total România, utilizează aplicația cu succes, atât pentru partea de pontaj, cât și pentru partea de HR. Georgiana B. - Talent Developer la Total, spune:

 

“O aplicație utilă și prietenoasă, dar mai ales simplu de folosit și intuitivă! Apreciem foarte mult faptul că echipa iFlow răspunde prompt cerințelor noastre și implementează modificările de care avem nevoie.

Aplicația ușurează munca departamentului HR și a celorlalte departamente – descărcarea rapoartelor de pontaje se face cu un simplu click.”

 

O altă companie importantă, Elit S.R.L. - parte a grupului Smithfield, cu peste 1500 de angajați, utilizează iFlow și a reușit să reducă timpii de lucru alocați proceselor de pontaj și evidență a salariaților cu 50%, eficientizând tot procesul de administrare de personal. Una dintre cele mai importante funcționalități ale aplicației pentru compania Elit este că pot verifica în timp real prezența angajaților la locul de muncă. Astfel, elimină riscul de a rămâne fără personal suficient pentru a finaliza și livra comenzile zilnice către clienți.

 

Ce spune compania Elit despre iFlow: “Rezultatele obținute până în prezent folosind iFlow sunt mai mult decât satisfăcătoare. Noua metodă, mult mai facilă și organizată de creare a pontajelor decât varianta clasică foaie-pix, a fost primită cu brațele deschise și cu multă pozitivitate de către cei din compania noastră. Descărcarea pontajelor este doar la un click distanță, ceea ce face aplicația extrem de ușor de folosit chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiei. Atât dezvoltatorii iFlow cât și companiile care beneficiază de această aplicație, au pășit cu dreptul spre o direcție care promite o eficientizare a procesului de pontare, un ritm mai bun de comunicare a datelor și reducerea semnificativă a erorilor umane.

Suntem încântați și nerăbdători pentru ceea ce va urma!”

 

Dezvoltatorii aplicației de pontaj & HR iFlow își doresc să vină în sprijinul antreprenorilor la început de drum și oferă acces 100% gratuit în aplicație pentru companiile cu până la 9 angajați. Accesul este gratuit și pentru organizațiile non-profit. De asemenea, toate companiile beneficiază de o perioadă de probă de 30 de zile cu 0 costuri.

 

Începe noul an mai organizat cu aplicația iFlow! Eficientizează procesele de muncă din compania ta și lasă calculele orelor de muncă și generarea documentelor pentru angajați în seama aplicației de pontaj & HR iFlow. Înregistrează-te acum, gratuit!