Alex Chipciu, revenire de senzație în Liga 1! Marea capcană a jucătorului de la Anderlecht

Alex Chipciu, revenire de senzație în Liga 1! Marea capcană a jucătorului de la Anderlecht

Gigi Becali este gata să-l readucă la FCSB pe Alexandru Chipciu. Transferul ar reprezenta o puternică lovitură de imagine pentru echipa latifundiarului din Pipera, însă nu și o resetare a fotbalistului care este departe de forma pe care a cunoscut-o în tricoul roș-albastru. 

Revenirea lui Mihai Stoica la FCSB aduce și o listă de achiziții. Printre jucătorii propuși lui Becali se numără Alexandru Chipciu, pe care patronul vicecampioanei îl așteaptă cu brațele deschise.

„Îl aștept cu brațele deschise, aici e casa lui", a declarat Gigi Becali pentru Gazetă.

O eventuală revenire în Liga 1 nu ar garanta și revenirea în formă a jucătorului de la Anderlecht. În vârstă de 30 de ani, mijlocașul ar avea concurență acerbă în banda dreaptă la FCSB, unde bătut în cuie este Dennis Man. Chiar și în flancul drept al defensivei, unde a fost reprofilat în ultimii ani, Chipciu nu ar avea loc, asta pentru că Valentin Crețu și Cristian Manea ar avea prioritate.

Ne puteți urmări și pe Google News

La Anderlecht, Alexandru Chipciu nici măcar nu mai prinde banca. Aparițiile sporadice l-au determinat pe Cosmin Contra să nu-l mai convoace nici la națională. În ultimele 7 luni, Chipciu a fost integralist în doar două partide.