Naționala de fotbal a României, situație tragicomică pentru Klaus Iohannis. Mesajul președintelui

Naționala de fotbal a României, situație tragicomică pentru Klaus Iohannis. Mesajul președintelui

După ceremonia de decorare a lui Ivan Patzaichin, Klaus Iohannis a vorbit despre rectificarea bugetară, alegerile anticipate și în mod surprinzător, despre echipa națională de fotbal a României. 

Echipa națională de fotbal a României a eșuat lamentabil în campania de calificare pentru EURO 2020. Evoluția modestă a jucătorilor și mai ales strategia lui Cosmin Contra au fost blamate de oamenii din fotbal după dubla ratată cu Suedia și Spania. Printre cei care au comentat situația de la echipa națională, respectiv noua conducere s-a numărat și Klaus Iohannis.

Întrebat ce părere are Klaus Iohannis despre aducerea lui Mirel Rădoi la cârma echipei naționale de seniori a României, președintele a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Ar fi bine să avem rezultate încurajatoare și acolo".

Mirel Rădoi, variantă „low cost" pentru FRF

Mirel Rădoi a impresionat la naționala de tineret. Nu doar rezultatele și stilul de joc extrem de curajos al puștilor de la naționala mică reprezintă argumentele pentru care Burleanu l-ar prefera pe Rădoi, ci și salariul mult mai mic față de Daum și chiar față de Contra. Fostul căpitan al Stelei ar fi și o variantă „low cost” din acest punct de vedere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mirel Rădoi este dispus să bată palma cu Federația și să accepte un salariu de 20.000 de euro pe lună, informează Fanatik. Astfel, ar urma să încaseze de 4 ori mai mult decât la tineret, dar mult mai puțin decât „Guriță”.