Accident cumplit în Hunedoara. Cinci persoane au fost rănite dintre care două în stare foarte gravă

Accident cumplit în Hunedoara. Cinci persoane au fost rănite dintre care două în stare foarte gravă

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă seată, în jurul orei 21:00, pe DN66, în localitatea Bretea Strei din județul Hunedoara. În urma impactului dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite, dintre care două sunt încarcerate.

La locul accidentului au sosit mai multe echipaje ale Poliţiei, pompierilor şi de prim ajutor pentru salvarea vieţii persoanelor rănite.

Potrivit anchetatorilor, accidentul a fost provocat de un bărbat de 31 de ani

„În această seară, în jurul orei 21.00, un bărbat de 31 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism pe DN66, pe raza localității Bretea Strei, din direcția Calan-Hateg, a efectuat o depășire neregulamentara și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat in vârstă de 38 de ani, din Uricani. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto si a trei pasageri. Conducătorul auto de 31 de ani a fost depistat pozitiv, in urma testării cu aparatul etilotest (0,75 mg/l, alcool in aerul expirat). Traficul este momentan afectat si dirijat de polițiști pe rute ocolitoare (prin localitatea Bretea Strei). În cauză a fost intocmit dosar penal”, a informat IPJ Hunedoara, potrivit replicahd.ro

Ne puteți urmări și pe Google News