Este sau nu este Luiza? Imagini filmate în Italia aruncă tot cazul în aer

Este sau nu este Luiza? Imagini filmate în Italia aruncă tot cazul în aer

Antena 3 a difuzat, sâmbătă, imaginile în care ar apărea Luiza Melencu și despre care Alexandru Cumpănașu susține că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia.

Filmul a fost realizat acum o lună, pe 12 octombrie, de investigatori privați angajați  din România. Alexandru Cumpănașu a afirmat, vineri seară, că a găsit-o pe nepoata sa, Luiza Melencu, în Italia. Azi, mama și bunicul ei au plecat ca să afle adevărul.

Imaginile prezentate au iscat o serie de controverse. Monica Melencu recunoaște că nu a fost contactată de autorități. Pe de altă parte, femeia nu e neaparat convinsă că  tânăra din filmul prezentat ar fi fiica ei. Dar, cu toate acestea, spune că va pune imaginile la dispoziția procurorilor DIICOT. Pe de altă parte, Tonel Pop, bunicul Luizei, când a văzut imaginile, a fost convins că nepoata sa apare în ele.

PUTEȚI URMĂRI ÎNREGISTRAREA AICI

”Domnul avocat susține că fetele sunt moarte - nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra. Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea, a spus Monica Melencu, la News Magazine.

Ne puteți urmări și pe Google News

DIICOT a reacționat, vineri seară, după ce Alexandru Cumpănașu a afirmat că nepoata sa, Luiza Melencu, ar fi fost găsită în viață, în Italia, și a prezentat presupuse probe în sprijinul afirmației sale.

”Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu", a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Sursa: Antena3.ro