Apariție surprinzătoare la „poarta” lui Dragnea. Imaginile au devenit virale

Apariție surprinzătoare la „poarta” lui Dragnea. Imaginile au devenit virale

Mai mulți liberali ai filialei PNL Alexandria s-au plimbat prin reședința de județ, făcând campanie electorală pentru Klaus Iohannis.

Județul Teleorman și implicit Alexandria a fost la degetul mic a lui Dragnea până când fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Când au ajuns în dreptul conacului lui Dragnea, câțiva liberali s-au oprit și au introdus în căsuța poștală a locuinței niște pliante cu Klaus Iohannis. Jurnaliștii de la Liber în Teleorman susțin că „în esență, gestul nu mai e unul de curaj, cum ar fi fost pe vremuri, când era o blasfemie doar să treci prin fața conacului fără să pleci privirea, dar el arată că, după încarcerarea lui Dragnea, oamenii din județul Teleorman nu se mai tem să glumească. Și că Dragnea nu mai este Dumnezeul județului, oricât ar încerca propaganda pesedistă să explice că întoarcerea lui este doar o chestiune de timp și că răzbunarea vine.

De aceea, gluma în sine nu este neapărat una bună, dar indică faptul că între timp și în Teleorman s-a întâmplat un lucru bun: a dispărut frica”.

Ne puteți urmări și pe Google News