Irina, un botez extravagant

Irina, un botez extravagant

Fiica miliardarului Irinel Columbeanu a fost botezata, ieri, la Izvorani, Snagov.

Nasul fetitei a fost Stylianos Sofianos, presedintele Egnatya Bank Romania. Ceremonia a fost una ca oricare alta, mai putin masinile de la intrare, chiloteii lui Botezatu si botoseii Dior.

In spatele Rolls Royce-ului Phantom in valoare de 600.000 de euro parcat ieri-dimineata de Irinel Columbeanu la bisericuta din Izvorani, s-a facut, pana la amiaza, coada de Mercedesuri, BMW-uri, limuzine Jaguar sau Porsche si alte marci care aveau sa anunte ca prietenii cu bani ai omului de afaceri s-au adunat la botezul micutei Irina. Intarziatii au ocolit prin porumb pentru a intra in sirul masinilor de lux inghesuite pe drumul de tara stramt si neasfaltat.

Dublu eveniment

Ne puteți urmări și pe Google News

Irinel Columbeanu si-a botezat fetita in ziua in care a implinit 50 de ani si in acelasi loc in care, cu un an in urma, Monica, pe vremea aceea inca „Gabor”, trecea la religia ortodoxa. „Mult zgomot pentru nimic”, ziceau cativa sateni, evocand gratarul pe care se perpeleau mititeii si carnatii la mica fiesta populara organizata anul trecut, la botezul Monicai. Adio vin fiert, platouri cu muraturi, mustar sau sorici-rondele!

De data aceasta, Irinel a fost rezervat. A renuntat pana si la tunicile extravagante cu bumbi si fireturi, la baschetii argintii, la pantofii cu fundite sau la accesoriile trasnite. Decent, in costumul sau Zilli (la care a asortat pantofi Yves Saint Laurent), Irinel nu si-a scapat o clipa din ochi fetita, secundat de Monica si de parintii lui, Ion si Georgeta Columbeanu.

Mituri daramate

In cristelnita in care fata lui Columbeanu a primit botezul, apa nu purta marca Evian. Poate omul de afaceri si-a riscat imaginea cu declaratii extravagante doar pentru a face reclama unei companii sau poate spusele lui au fost rastalmacite de presa, cred unii dintre apropiati.

Nici cristelnita in care a fost scufundata Irina nu a fost de aur, asa cum se zvonise, si nici cele zece TIR-uri de flori nu au fost, de fapt, mai mult decat vreo zece buchete. „Dar nu este vina lui Columbeanu, pentru ca nu de la el au plecat toate aceste anunturi”, incearca cineva o explicatie.

Scufundare fara cristale Doar Catalin Botezatu s-a straduit cateva luni sa orneze cu cristale swarovski chiloteii meniti sa o acopere pe Irina la botez. Explicatiile lui Irinel, care s-a temut sa-si lase fata complet dezbracata in obiectivul fotoreporterilor, nu l-au convins insa pe preotul de la Izvorani sa-i permita acest hatar. Irina a fost scufundata in apa ca orice alt copil, aparata doar de garzile omului de afaceri care au tinut camerele de luat vederi la distanta.

Sotia miliardarului, care in urma cu cateva luni intretinea cu Catalin Botezatu un conflict impanat cu declaratii acide, a parut fericita sa poarte la ceremonie o creatie a acestuia, semn ca razboiul a luat sfarsit. Botezatu insa nu a venit la biserica. De fata a fost doar Mihai Albu, cel care i-a asigurat Monicai incaltamintea. Irina Columbeanu a purtat botosei Dior.

BOTEZURI DE LUX

Copii de bani gata prima oara in biserica > Copil: Dylan Paul. > Parinti: Nadia Comaneci si Bart Conner. > Data botezului: 28 august 2006. > Biserica: Ortodoxa romaneasca din Los Angeles. > Petrecere: resedinta din Beverly Hills a Reginei Sprancenelor, Anastasia Soare, Los Angeles.

> Copil: Ema Alexandra. > Parinti: Amalia si Ilie Nastase. > Data botezului: 15 ianuarie 2007. > Biserica: „Sfantul Elefterie”, Bucuresti. > Petrecere:  Hotelul Ramada Nord, Bucuresti.

> Copil: Dan Matei. > Parinti: Diana Lascarescu si Dan Sucu. > Data botezului: 14 octombrie 2006. > Biserica: „Sfantul Spiridon”, Bucuresti. > Petrecere:  Vila Lac, Bucuresti.

> Copil: Albert Dan. > Parinti: Romanita si Adrian Iovan. > Data botezului: 21 ianuarie 2007. > Biserica: Manastirea de Maici „Ghiurghiu”, Ploiesti. > Petrecere: Clubul Diplomatilor, Bucuresti.