Goran Bregovic, in Romania

Goran Bregovic, in Romania

Cantaretul sarb va sustine un concert in Sala Sporturilor din Cluj Napoca pe 15 mai, anunta organizatorii.

Evenimentul face parte din "Romanian Tour 2007", turneu in care artistul sarb va mai canta si la Targu-Mures, Timisoara, Sibiu, Brasov si Galati, in perioada 8-16 mai.

Cantaretul va veni in Romania insotit de "Wedding and Funeral Orchestra" (Orchestra pentru nunti si inmormantari) si trei soliste din Bulgaria care fac backing vocals.

"Voi canta in Balcani ori de cate ori mi se va oferi sansa, indiferent de conditii. Entuziasmul publicului este dovada de comunicare perfecta intre noi", a declarat artistul sarb, potrivit organizatorilor concertului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Concertul va avea loc la Sala Sporturilor "Horia Demian" de la ora 20.00, iar biletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura a Studentilor si la Hypermarket Cora din Cluj Napoca.

Goran Bregovic a mai concertat in Romania de mai multe ori.

In 1998 a venit la Bucuresti ca invitat de onoare al Festivalului de film Dakino, in 2003 a sustinut un turneu prin Bucuresti, Brasov, Iasi, Cluj si Timisoara, iar in octombrie 2006 a venit la Bucuresti cu piesa "Karmen with a Happy End" (Opera tiganeasca cu Final Fericit), o adaptare a operei "Carmen" de Bizet.