Justin Timberlake, cel mai dorit barbat

Justin Timberlake, cel mai dorit barbat

Potrivit unui clasament realizat pentru emisiunea ''Access Hollywood", cantaretul conduce in topul celor mai doriti barbati celebri, informeaza The Sun.

Timberlake s-a clasat pe locul intai in topul care se numeste ''Guy Candy'' ("Bomboane masculine"), urmat de David Beckham si, pe pozitia a treia, de Matthew McConaughery.

Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom, Will Smith si George Clooney au ocupat pozitiile urmatoare in top.

Actorul Brad Pitt s-a clasat pe locul zece.

Ne puteți urmări și pe Google News

Justin Timberlake si-a lansat anul trecut al doilea album solo, ''Futuresex/Lovesounds'', cu piese ca ''Sexyback'' sau ''My Love'', prezente in topuri muzicale si intens difuzate la TV si radio.

Justin vrea s-o ajute pe Britney

Producatorul Timbaland si cantaretul Justin Timberlake, prietenul din adolescenta al lui Britney Spears, vor sa o ajute pe vedeta sa se relanseze in lumea muzicala, dupa ce va iesi de la dezintoxicare, potrivit femalefirst.co.uk.

"Sunt genul de om care incearca sa salveze lumea. As vrea sa o iau, sa mergem departe si sa lucram", a spus Timberland despre cum ar vedea munca alaturi de Britney.

Britney Spears si-a inceput cariera in 1998, la doar 17 ani, cu single-ul "...Baby One More Time". Au urmat "(You Drive Me) Crazy", "Sometimes", "Oops!... I Did It Again", "Lucky", "I'm Not a Girl, Not Yet a Woman", apoi filmul de debut, "Crossroads".

De la casatoria cu Kevin Federline, in 2004, artista si-a neglijat cariera muzicala, desi a vandut peste 60 de milioane de albume de la debutul sau pe scena muzicala.