Whitney Houston, in sapa de lemn

Whitney Houston, in sapa de lemn

Cantareata americana este obligata sa-si vanda multe dintre bunurile personale, pentru a achita datoriile foarte mari pe care le are, transmite Daily Mail, in editia electronica.

Haine realizate de designeri renumiti, echipamente muzicale si premii adunate de-a lungul carierei vor fi vandute dupa ce cantareata nu a reusit sa-si plateasca taxele.

Multe dintre haine, inclusiv creatii Dolce&Gabbana si Giorgio Armani, au fost tinute gaj inca din timpul turneului aMy love is your lovea facut de Houston in 1999, in conditiile in care cantareata a avut de atunci probleme cu consumul de droguri.

Saptamana viitoare, mai multe obiecte vor fi scoase la licitatie, cum ar fi un pian Schimmel, tobe, clape, echipamente de sunet si alte obiecte. Compania lui Houston, Nippy Inc, nu a mai platit din 2005 banii necesari pentru depozitarea obiectelor mentionate.

Ne puteți urmări și pe Google News

La vanzare vor mai fi scoase o vesta Versace, 29 de bustiere, bratari, centuri si trofeul Boston Music Award pentru cel mai bun muzician care i-a fost decernat lui Bobby Brown, fostul sot al lui Whitney.

Purtatorul de cuvant al cantaretei a declarat ca nu stie de vreo taxa de stocare neplatita si ca Whitney vinde echipamentele si accesoriile de care nu mai are nevoie, asa cum fac si alti artisti.

aSunt pana si artciole de lenjerie intima printre obiectele scoase la vanzare. Am fost uimit de cat de mici sunt unele dintre hainea, a declarat unul dintre responsabilii licitatiei, care crede ca vanzarea va fi stanjenitoare pentru Houston.

Cantatreata a batut toate recordurile in 1985, cand a lansat albumul care ii poarta numele si care s-a vandut pe plan international in 13 milioane de copii. De atunci pana acum, albumul a avut incasari de 37 de milioane de euro.

Whitney a introdus divort de Bobby Brown anul trecut, punand capat unui mariaj marcat de abuzuri de alcool si droguri si violenta domestica. Cantareata lucreaza la un album si a sustinut mai multe concerte, insa continua sa aiba probleme financiare.