Un român, acuzat de tentativă de omor în Italia

Un român, acuzat de tentativă de omor în Italia

Un român a fost arestat la periferia Romei după ce a accidentat grav o femeie de 46 de ani. Incidentul s-a produs în momentul în care victima a traversat strada şi a fost călcată de maşina condusă de român. După aceea, românul a băgat maşina în viteză, dând cu spatele peste femeie aflată pe asfalt.

Fiul victimei a fost martor la această tragedie, alături de alte persoane aflate în acel moment în zonă.

Femeia este acum internată în stare gravă la spital, relatează postul de televiziune Italia 1, preluat de Pro Tv.

Românul se află în arestul poliţiei italienei. Dosarul care i se va întocmi pentru fapta sa va cuprinde următoarele capete de acuzare: tentativă de omor, vătămare corporală şi conducere în stare de ebrietate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform testului de alcoolemie luat în momentul reţinerii, cantitatea de alcool din sânge era de şapte ori mai mare decât limita admisă de legea italiană.

Conform postului italian de televiziune Italia 1, care a relatat despre acest caz, în momentul în care poliţia a ajuns la locul faptei şi a încercat să-l reţină pe şofer, acesta s-a opus şi a încercat să-i lovească pe carabinieri.

După arestul românului s-a descoperit, în data de baze, că acesta mai fusese arestat de câteva ori. Prima faptă a avut loc în 2000, când a fost descoperit fără formele legale de şedere în Italia. Antonio de Rosa, comandant al carabinierilor din Palestrina, a mai declarat că în cazierul românului se mai află acuzaţii de sechestru de persoane, furt şi conducere în stare de ebrietate.

Sursa: Italia 1