Evz.ro îţi pune la încercare memoria şi lecturile. De la cele mai malefice, zgârcite, simpatice/antipatice personaje, la cei mai tari detectivi ai literaturii si cărţile copilariei tale, evz.ro te supune la discutii si la vot. Noi îţi propunem câte un top din literatură. Completează-l cu nominalizarile tale şi poţi câştiga o carte pe zi! Tema de astăzi- cei mai năpăstuiţi copii din literatură. Noi începem lista cu propuneri, iar tu eşti invitat să o completezi cu alte nominalizari, comentând pe site. Poţi câştiga cartea "Catedrala mării", oferită de editura Rao.
Săptămâna aceasta, a treia de campanie, propunerile tale pot fi răsplătite cu o carte pe zi, cartea oferita de evz.ro în ziua în care ai postat comentariul.
Luni dimineaţă vor avea loc 5 trageri la sorti, câte una pentru fiecare din zilele saptamanii precedente. Dintre toate raspunsurile trimise în fiecare zi, vom extrage câte 4 (in total 20). Editorii Evz vor decide ulterior care sunt cele 5 răspunsuri care merită câte o carte. Câştigătorii vor fi publicaţi pe site luni dupa-amiază. Te rugăm sa menţionezi la postarea comentariului si o adresă de email validă, pentru a putea intra in legatură cu tine in caz că ai fost desemnat căştigător.
Care sunt cei mai năpăstuiţi copii din literatură? > Oliver Twist > Morcoveaţă al lui Jules Renard > „Un om năcăjit” al lui Mihail Sadoveanu > David Copperfield
Aminteşte-ne si de alţii şi poţi câştiga cartea „Catedrala mării”, oferită de editura Rao.
Cartea de marti, 7 octombrie:
“Catedrala marii”, Ildefonso Falcones, editura Rao
Un roman istoric care a devenit un bestseller în întreaga lume, vândut în treizeci şi două de ţări până în prezent. Câştigător al unor numeroase distincţii, printre care premiul silver euskadi (2006) pentru cel mai bun roman în limba spaniolă, premiul Que Leer (2007) pentru cel mai bun roman al anului în limba spaniolă şi prestigiosul premiu italian Giovanni Boccaccio pentru cel mai bun autor străin în 2007. Intr-o lume marcată de intoleranţă religioasă, ambiţii materiale şi diferenţe sociale, se urzeşte o intrigă plină de suspans, violenţă şi pasiune care recreează clarobscurul perioadei feudale. „Cu Catedrala Mării, Ildefonso Falcones îi detronează pe Edoardo Mendoza şi Arturo Perez Reverte... şi devine Dan Brown al Spaniei” (El Mundo)
Citeste si:
> Cele mai tragice morti din literatura
> Cele mai crunte batai din literatura