Raluca Olaru, în turul doi la US Open

Raluca Olaru, în turul doi la US Open

Raluca Olaru a câştigat clar meciul din primul manşă de la US Open în faţa unei alte jucătoare din România, Edina Gallovits.

Raluca Olaru, numărul 124 WTA, i-a cedat doar două jocuri Edinei Gallovits (88 WTA), câştigând partida cu scorul 6-0, 6-2. În turul doi, Raluca, venită din calificările ultimului turneu de Grand Slem al anului, o va întâlni pe slovaca Dominika Cibulkova, cap de serie numărul 18 la Flushing Meadows, care a trecut tot în două seturi (6-3, 7-6) de americanca Jill Craybas.

Cealată româncă calificată în manşa secundă, Sorana Cârstea, va juca astăzi în compania favoritei numărul trei a turneului american, rusoaica Svetlana Kuzneţova. Cea de-a patra reprezentantă a României pe tabloul feminin de simplu, Monica Niculescu, a fost învinsă în primul tur de estoniana Kania Kanepi cu scorul de 6-0, 6-3. Monica Niculescu şi Sorana Cârstea concurează şi pe tabloul de dublu, iar în primul tur al turneului de la Flushing Meadows vor întâlni perechea americană, Asia Muhammad - Melanie Oudin.

Pentru calificarea în turul doi de la US Open, Sorana Cârstea şi Raluca Olaru vor primi 30.000 de dolari şi 60 de puncte WTA, în timp ce Edina Gallovits şi Monica Niculescu vor primi 18.500 de dolari şi 2 puncte WTA.

Ne puteți urmări și pe Google News