Pensionari, la spital din cauza geloziei

Pensionari, la spital din cauza geloziei

Doi vârstnici din staţiunea harghiteană Borsec, soţ şi soţie, au ajuns la spital după ce, pe fondul unei crize de gelozie, s-au luat la bătaie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, pensionara de 65 de ani şi-a lovit soţul cu ce a găsit la îndemână în bucătărie şi i-a spart capul, în vreme ce bărbatul, de 68 de ani, a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat consoarta.

Cei doi au ajuns la Serviciul de Ambulanţă din Borsec după care au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Topliţa. Medicii i-au pus femeii diagnosticul de "plagă înjunghiată în abdomen", iar soţul său a fost internat cu "traumatism cranio-cerebral acut deschis, comoţie cerebrală, plagă contuză în regiunea parietală".

"Pacienţii sunt în afara oricărui pericol internaţi la Spitalul Municipal Topliţa, iar în funcţie de concluziile medicului legist şi dacă cei doi vor depune reclamaţie, se vor dispune măsuri legale prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Topliţa", a declarat Gheorghe Filip. 

Ne puteți urmări și pe Google News

La sfârşitul săptămânii trecute o altă criză de gelozie a dus la o tragedie în localitatea harghiteană Dârjiu. Un bărbat şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, după care s-a spânzurat.

Sursa: Rompres

(13:27)