Mentori pentru tineri

Mentori pentru tineri

Dacă vrei să ai un mentor în carieră, te poţi înscrie, până pe 8 martie, la cea de-a doua sesiune de mentorat organizată de Cosmote şi Asociaţia „Oricum“.

Este vorba despre platforma educaţională on-line www.mentorship.ro, unde tineri dornici să reuşească în viaţa profesională sunt îndrumaţi de oameni de succes din domenii ca publicitate, marketing, relaţii publice, IT&C, bancar, media şi educaţie.

Odată cu începerea noii sesiuni, vor fi inaugurate două secţiuni: locuri de muncă vacante şi stagii de practică ale companiilor partenere în program. Noua sesiune, care se va derula între 10 martie şi 7 aprilie, va fi susţinută de 41 de mentori. Pentru a participa la ea, trebuie să-ţi faci cont pe mentorship.ro. Până în prezent, o parte din mentori au invitat participanţii din „clasele“ pe care le-au condus să viziteze companiile la care lucrează.

Astfel, tinerii au putut afla detalii despre lucrul într-o multinaţională, dar şi despre atmosfera dintr-un astfel de mediu sau despre modul de organizare a unei corporaţii. Totodată, ei au putut participa la „chaturi live“ cu mentorii, cărora le-au adresat întrebări legate de profesie. Mai multe delalii pe www.mentorship.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News