Băsescu, acuzat de misoginism politic

Băsescu, acuzat de misoginism politic

Organizaţia Femeilor Liberale din Cluj condamnă "atitudinea lipsită de respect" a şefului statului faţă de senatorul Norica Nicolai, potrivit unui comunicat dat publicităţii astăzi.

Astfel, liberalele "îi recomandă preşedintelui Băsescu să înceteze seria de jigniri la adresa unei doamne care, de când activează în viaţa politică, a pus interesul cetăţenilor mai presus decât orice interese de altă natură".

Mai mult, Organizaţia Femeilor Liberale din Cluj consideră ca fiind necesară semnarea decretului de numire a senatorului PNL Cluj Norica Nicolai în funcţia de ministru al Justiţiei.

"Refuzarea acestui gest reprezintă un act de misoginism politic din partea preşedintelui Traian Băsescu, act prin care demonstrează, încă o dată, că pune părerile şi ambiţiile personale mai presus de interesele României", potrivit comunicatului.            Reacţia femeilor liberale a venit după ce ieri şeful statului a susţinut la CSM că nu va accepta să desemneze un "ministru al Justiţiei care nu are o carieră profesională şi morală ireprosabilă".

Ne puteți urmări și pe Google News