News Alert monden! Cătălin Botezatu, din nou în spital

News Alert monden! Cătălin Botezatu, din nou în spital

Cătălin Botezatu se află în perioada de recuperare după o intervenție complexă pe colon, care a durat mai bine de șase ore. Medicii turci de la o renumita clinică din Istanbul i-au extirpat o tumoră, fiind obligați să-i taie jumătate de colon.

Designerul se recuperează destul de rapid, însă are nevoie de foarte multă odihnă, somn și tratament pentru a se repune pe picioare și a elimina riscul unei recidive. El a fost diagnosticat cu neoplasm mucinos, dar boala poate fi vindecată dacă sunt urmați toți pașii indicați de medici, scrie capital.ro

Întors în România, Răzvan Botezatu a postat un filmuleț în care a mulțumit tuturor celor care l-au încurajat în această perioadă. Chiar dacă părea epuizat după toate cele prin care a trecut, era încrezător că se va face bine.

Buna lui prietena, Monica Vlad, aflata la Paris cu creatiile lui Cătalin a dezvăluit ca acesta s-a intors în Turcia pentru control și că nu are nevoie de tratament (citostatic probabil), însă o monitorizare atentă se impune. Medicii turci au decis să-l cheme des la analize pentru a identifica potențiale probleme și a acționa rapid.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cel mai mult îi lipsește asta, agitația din spatele organizării unui eveniment de acest tip”, a declarat Monica Vlad, care a adaugăt că designerul primește zilnic filmulețe și fotografii cu ceea ce se întâmplă la Paris, la #ParisFashionWeek, un adevarat maraton al modei.

La acest eveniment trebuia să ia parte și Cătălin Botezatu, dar a decis să-și prioriteze sănătatea și să se concentreze pe refacerea lui, care va dura câteva luni bune.