Remedii pentru detoxifierea ficatului. Rezultatele sunt fabuloase

Remedii pentru detoxifierea ficatului. Rezultatele sunt fabuloase

Ficatul este unul dintre organele esentiale pentru detoxifiere, în special când vine vorba de reglarea colesterolului, lipidelor, metabolizarea glucidelor şi proteinelor şi de sinteza anumitor celule din sange.

Pentru că are un rol atât de important, trebuie să facem tot ce putem să îl menţinem sănătos şi complet funcţional, preparand ceaiuri pentru ficat.

Iată câteva sugesti care cu siguranţă o să vă ajute

Ceaiul de mușețel este una dintre cele mai potrivite băuturi pentru orele serii. Acesta este ușor de digerat și conține antioxidanți care ajută la curățarea ficatului.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, mușețelul are proprietăți sedative care echilibrează sistemul nervos, reduc stresul și îmbunătățesc calitatea somnului.

Ceaiul de mușețel are și proprietăți antiinflamatoare care ameliorează durerile musculare și țesuturile inflamate.

Ceaiul de mentă este o băutură sănătoasă cu proprietăți care îmbunătățesc digestia, mai ales dacă este consumat după o masă copioasă. Acesta este foarte util pentru detoxifierea ficatului.

Uleiurile esențiale de mentol și mentonă stimulează eliminarea deșeurilor din organism, care în caz contrar ar rămâne în ficat și colon.

Băuturile pe bază de ovăz conțin foarte multe fibre, vitamine și minerale care îmbunătățesc digestia și stimulează detoxifierea ficatului și a intestinelor, potrivit realitatea.net