Simona Halep a împlinit 28 de ani! Unde și-a serbat ziua de naștere și ce mesaj i-a transmis Darren Cahill

Simona Halep a împlinit 28 de ani! Unde și-a serbat ziua de naștere și ce mesaj i-a transmis Darren Cahill

Simona Halep a împlinit, astăzi, 27 septembrie, vârsta de 28 de ani. În prezent, tenismena „tricoloră” se află la Beijing, iar Darren Cahill a postat un mesaj original pentru „Simo” pe contul său de Instagram.

„Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”, a scris Cahill pe rețelele de socializare. Simona a ales să meargă la Marele Zid Chinezesc, alături de echipa sa, unde au ciocnit câte un pahar de șampanie.

https://www.instagram.com/p/B25GLCLJ7YX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep, locul 6 WTA, se pregștește să debuteze în cadrul turneului de la Beijing. În urmă cu câteva zile, românca a a abandonat în „optimile” de la Wuhan, după ce a acuzat dureri la spate. Altfel, din 2020, australianul Darren Cahill va reveni oficial lângă Simona Halep, pentru un nou mandat de antrenor. În primul, după 4 ani de colaborare, tehnicianul de la Antipozi a decis, în toamna anului trecut, să rupă parteneriatul cu Simona, pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.