DOSARELE JUSTIȚIEI. Alin Cocoș și-a recunoscut faptele

DOSARELE JUSTIȚIEI. Alin Cocoș și-a recunoscut faptele

Procesul despăgubirilor ilegale de la ANRP, în care este judecată și Alina Bica, pentru fapte comise în calitate de secretar de stat la Ministerul Justiției, a continuat ieri la Înalta Curte de Casație și Justiție.

 La acest termen, prințul de Dorobanți, Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș, și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor instanței supreme.

Bica, amenințată cu moartea

În acest dosar la termenul de ieri a fost citat să dea declarații și Ionuț Florin Mihăilescu, fostul consilier al Alinei Bica, și el trimis în judecată. La începutul anului, acesta a declarat anchetatorului de la DNA că Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a fost amenințată cu moartea. „La mine a venit o persoană a cărei identitate refuz să o precizez... Mi-a spus că, în Constanța, la o anumită reședință de hotel, doi deputați PSD și un important om de afaceri au discutat despre «omorârea lui Bica Alina », drept răzbunare pentru dosarul RAFO...”, a declarat Mihăilescu, potrivit site-ului luju.ro, precizând și că Tender i-ar fi potolit pe cei care plănuiau asasinarea, spunândule: „Bă, să nu faceți fără mine ceva!”

Ne puteți urmări și pe Google News