Michael Jackson, ultimul interviu: "Mă simt atât de viu!"

Michael Jackson, ultimul interviu: "Mă simt atât de viu!"

Daily Mirror publică, în exclusivitate, ultimul interviu cu regele muzicii pop. Fotograful Kevin Mazur, prieten de 20 de ani cu Michael, povesteşte pentru publicaţia britanică ultimele clipe petrecute cu megastarul, la repetiţiile pentru megashow-urile de la Londra.

"Mă simt atât de viu"

Michael Jackson era extrem de bucuros că se întoarce pe scenă. Fotograful îşi aduce aminte că la repetiţii, la capătul unei celebre scheme de dans, Michael a exclamat: "Mă simt atât de viu! Îţi dai seama?".  Tot atunci supersatarul i-a mai spus prietenului său, fotograful Kevin Mazur: "Aici mi-e locul! Oare de ce am părăsit scena atât de mult timp?"

"Singurul lucru care îmi lipseşte sunt fanii, prietenii, familia... Dar o să vină şi asta. Ştiu că aşa va fi. Sunt atât de fericit de cum merg pregătirile! Îţi dai seama! Îţi dai seama!", declara regele muzicii pop.

Kevin l-a urmărit pe Michael la repetiţii o oră jumătate. A cântat 12 cântece până aproape de miezul nopţii. "Nu l-am văzut niciodată atât de fericit. Era plin de energie", mărturiseşte fotograful. În pauza dintre melodii râdea şi făcea glume cu dansatorii şi producătorul, dar se comporta ca un adevărat profesionist. "Îşi făcea treaba foarte bine, era incredibil", mai spune Kevin despre Michael.

Concertele din Londra, megashow-uri

Concertele de la Londra se anunţau show-uri nemaivăzute. Efecte speciale, marionete uriaşe. Michael şi Kenny Ortega, regizorul show-ului, vorbeau despre "Smooth Criminal", iar Michael era extrem de încântat de efectele speciale cu fum care acompaniau melodia.

Fotograful a surprins şi câteva instantanee din ultimele clipe de viaţă petrecute de Michael pe scenă, în lumina reflectoarelor. Kevin nu crede că Michael era dependent de medicamente şi că suferea de depresie.

"Era un perfecţionist. Îşi dorea să creeze ceva special şi să le ofere oamenilor tot ce avea mai bun", şi-a încheiat Kevin Mazur mărturisirile despre Michael, publicate de Daily Mirror. 

CITIŢI MAI MULTE DESPRE VIAŢA ŞI MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON, ÎN CATEGORIA "A MURIT MICHAEL"

Ne puteți urmări și pe Google News