Narcisa Iorga, despre avionul închiriat de Klaus Iohannis: "Mă gândesc că și Dan Mihalache ar trebui să fie "retras""

Narcisa Iorga, despre avionul închiriat de Klaus Iohannis: "Mă gândesc că și Dan Mihalache ar trebui să fie "retras""

În contextul controversatei decizii a Administrației Prezidențiale de a închiria un avion privat pentru a se deplasa, joi, la reuniunea de urgență a Consiliului European, membra CNA, Narcisa Iorga, se întreabă, într-o postare pe Facebook, dacă nu ar trebui cumva schimbat din funcție și consilierul Dan Mihalache, făcând referire și la "retragerea" de la Cotroceni a fostei purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis.

"Dacă Tatiana Niculescu Bran a fost "retrasă" de la Cotroceni în urmă gafei de a publica pe site-ul Preşedinţiei mesajul ne-bun pentru UDMR, mă gândesc că şi Dan Mihalache ar trebui să fie "retras" pentru închirierea avionului de lux al unui personaj controversat pentru deplasarea la Bruxelles a lui Iohannis. Probabil că el a fost autorul iniţiativei, după cum s-a agitat să justifice cât de normal e gestul că preşedintele să aibă la scară un avion privat, preluând şi funcţia de purtător de cuvânt cu intervenţii în direct la tv (ceea ce nu s-a pomenit din decembrie încoace). Apropo! Ştiaţi că Daniela Bârsan, numită şef al biroului de presă la Cotroceni, a fost consilieră personală a lui Dan Mihalache în guvernul Ponta?", se arată în postarea Narcisei Iorga, de pe rețeaua de socializare.

Președintele Iohannis a închiriat un AVION DE LUX pentru Consiliul European

Președintele Klaus Iohannis s-a deplasat joi, la reuniunea de urgență a Consiliului European de la Bruxelles, pe tema migrației din Marea Neagră, cu o aeronavă Challenger 300 a companiei Toyo Aviation, deținută de miliardarul egiptean Tarek El Feki.

Ne puteți urmări și pe Google News