Bonuri de ordine electronice, la spital

Bonuri de ordine electronice, la spital

De astăzi, pacienţii celor 20 de cabinete medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon” din Focşani au la dispoziţie un sistem electronic de eliberare a bonurilor de ordine.

Conducerea spitalului a introdus un sistem electronic, cu afişaj digital LCD pentru fiecare cabinet, dotat cu două terminale amenajate în sala de aşteptare. Astfel, pacienţii care doresc să fie consultaţi vor utiliza acest sistem pentru a intra in posesia unui bon, care conţine numele pacientului, numărul de ordine, cabinetul, numărul persoanelor înscrise deja pe listă şi timpul probabil de aşteptare. La rândul lor, medicii vor avea nişte telecomenzi cu ajutorul cărora vor da semnalul de intrare pentru următorul pacient.

Dr. Nicolae Moise, managerul spitalului, spune că sistemul va funcţiona de probă timp de şase luni, iar dacă îşi va dovedi utilitatea va fi achiziţionat, cu suma de 15.000 de euro. În această perioadă, medicii sunt instruiţi să folosească noul sistem de programare menit să uşureze accesul pacienţilor la tratament.

Ne puteți urmări și pe Google News