CADAVRUL DIN PORTABAJ. Amantul soției criminale era expert să nu lase nicio urmă și avea un trecut de Casanova. Fostele iubite își denumeau firmele cu numele lui, Alfons

CADAVRUL DIN PORTABAJ. Amantul soției criminale era expert să nu lase nicio urmă și avea un trecut de Casanova. Fostele iubite își denumeau firmele cu numele lui, Alfons

Amantul Andreei Pătrașcu, suspecta în cazul cadavrului din portabagaj găsit în Pantelimon, a lucrat și chiar a deținut mai multe firme care au avut ca obiect de activitate de la domeniul imobiliar până la domeniul auto. În urmă cu 12 ani a fost la un pas să comită o crimă, a avut noroc că victima sa a scăpat cu viață.

Alfons-Gabriel Arhire, amantul soției lui Haj Salem Moustafa, are un trecut de Casanova. Acesta a mai fost căsătorit de două ori, cu una dintre ele a avut un băiat, și a mai avut o relație din care a rezultat un copil. Cu toate acestea, bărbatul nu s-a atașat de niciun copil, ci doar a acceptat să plătească o pensiue alimentară de 2012.

Complicele soției criminale este originar din Galați, dar s-a mutat în Capitală de aproape 15 ani. Alfons a făcut parte din mai multe firme alături de soțiile sale sau iubite. Una dintre acestea a primit chiar numele său Alfons Consult Grup din București. Societatea este specializată în curățenie generală, curățenie geamuri, curățenie birouri și curățenie magazine. Mai trebuie precizat că una dintre iubitele sale deține firma de curățenie, iar aceasta a botezat numele firmei cu cel de Alfons.

Studii teologice

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform CV-urilor sale postate în mediul virtual, Alfons-Gabriel Arhire are studii liceale în domeniul teologic și studii universitare în Drept. A mai lucrat în domeniul imobiliar și o firma de transporturi auto. În 2003, acesta a fost implicat într-un accident grav. Pe 26 mai, Alfons-Gabriel Arhire, conducând autoturismul marca Oltcit pe strada Batiştei a accidentat grav o tânără de 36 ani, din sectorul 4, în zona indicatoarelor „Trecere pentru pietoni” şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. A fost cercetat în stare de libertate.

Cazul

Reamintim că Andreea Maria Pătraşcu, soția sirianului și angajată la Inspecția Muncii, ar fi declarat anchetatorilor că i-a administrat soţului ei o folie de diazepam pentru a-l adormi şi că l-a lăsat să moară pentru că Haj Salem Moustafa nu mai vroia să divorţeze. Ea a mai spus că i-a administrat acestuia, în data de 13 decembrie, o folie de diazepam şi că l-a lăsat să moară în portbagaj pentru că era extrem de supărată din cauza faptului că soţul ei nu mai vroia să divorţeze pe motiv că nu s-au înţeles asupra partajului. Iubitul acestuia,  Gabriel Alfons Arhire a ajutat-o doar să care trupul acestuia şi să îl bage în portbagaj.