Teodorovici, sfătuit de presă să spună acum ce colecţionează. Ponta: Nu cădea în capcană, zi "maşinuţe"!

Teodorovici, sfătuit de presă să spună acum ce colecţionează. Ponta: Nu cădea în capcană, zi "maşinuţe"!

Noul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, a fost întrebat de presă ce anume colecţionează, cu recomandarea că este mai bine să spună de pe acum, aluzie la fostul ministru Vâlcov cercetat de DNA, premierul Ponta sfătuindu-l în glumă pe Teodorovici să nu cadă "în capcană" şi să răspundă: "Maşinuţe".

La finalul unei conferinţe pe teme economice, în care Eugen Teodorovici a fost prezentat de către premierul Victor Ponta drept viitorul ministru de Finanţe, post rămas vacant după demisia lui Darius Vâlcov, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă, jurnaliştii i-au spus lui Ponta că au o ultimă întrebare, destinată însă lui Teodorovici, şi anume ce obiecte colecţionează acesta.

"L-am întreba pe ministrul Teodorovici dacă şi ce colecţionează, pentru că suntem în România în care, domnule ministru...mai bine declaraţi acum dacă şi ce colecţionaţi", au spus jurnaliştii, citați de mediafax.ro.

Premierul Victor Ponta, după câteva secunde de ezitare, i-a spus, zâmbind, lui Teodorovici: "Nu, nu cădea în capcană din prima !".

Ne puteți urmări și pe Google News

Teodorovici, la rândul său, a răspuns că tot ceea ce deţine este prezentat în declaraţia sa de avere.

"În declaraţia de avere, acolo este tot ce am, altceva nu", a spus viitorul ministru al Finanţelor.

Ponta l-a completat, râzând,"spune «Maşinuţe !»" şi a ieşit din sală.