Un român, designer pentru Lamborghini

Un român, designer pentru Lamborghini

Iulian Bumbu, un designer român, a creat noul concept Lamborghini, Insecta. Designerul, care anul trecut a terminat un master în design în transporturi la Universitatea Politehnică din Milano, a propus un nou concept Lamborghini, care păstrează caracteristicile clasice ale unui Lamborghini Gallardo, dar care este inspirat din lumea insectelor, aşa cum sugerează şi numele.

Dimensiunile noului concept sunt aproape identice cu cele ale modelului Gallardo: are o lungime totală de 4300mm, un motor V10 cu o capacitate de 5 litri, plasat în partea din spate a maşinii şi acoperit cu sticlă, şi deschiderea în plan vertical a uşilor. Totuşi, Insecta este mai joasă şi mai lată decât predecesorul său.

Pentru a menţine o greutate scăzută şi un aspect cât mai estetic, caroseria are şi câteva părţi din fibră de carbon. Cu un volan în formă de U şi un panou de comandă înalt, care separă locul şoferului de cel al pasagerului, Lamborghini Insecta este noutatea acestui sezon a producătorului italian de autombile.

Sursa: diseno-art.com CITIŢI ŞI:

Cea mai recentă invenţie - Dacia cu două roţi

Ne puteți urmări și pe Google News